Air ketuban leaking?

Macam mana nak confirmkan kita leaking air ketuban ya.. cecair yang selalu keluar dari faraj ni air ketuban ke atau keputihan. Selalu kerap cecair keluar dr kemaluan.

2 Các câu trả lời

ikot pengalaman sya , air ketuban tu mcm air kencing cuma die tkde warna tkde bau tp rasa panas² gitu .. tibe² meleleh , mkin lama mkin bnyk , mcm nk kencing tp tk bley tahan .. tahu² meleleh je 🤭 alhamdulillah skrg dh selamat berpantang hri ke 23

Leaking ketuban mcm darah period, tiba2 shj mengalir, xblh nk tahan2 and ada bunyi 'pop'. Also quite bnyk in one time. Klu rse ragu2 blh pkai pad & observe. Klu pad kering after some time, itu keputihan.