Beza ketuban dan keputihan

Hi mommy... Macam mana nak bezakan cecair yang keluar dari faraj disebabkan oleh ketuban bocor atau sekadar keputihan? Ada cecair di kemaluan. Sikit sahaja. Tekstur mcm pekat sikit. Lepas cuci kemaluan, dah tak ada cecair keluar. Baby aktif mcm biasa. Bergolek² sampai nampak berombak perut. #33weeks

3 Các câu trả lời

mcm sy kuar cam air jernih kat seluar dalam . tapi tak banyak pun. and sekali je keluar. pstu rasa sakit bwh perut . tanya nurse kk, dy ckp kena prgi hospital utk check tkt air ketuban bocor tp sy xpegi pun sbb sy balik kg smlm. hrni bru ad kt kl. kebetulan hrnu ad app kt hta

Ketuban cair lendir putih (macam sup telur😅) . Keputihan lendir dan ada bau2 skit…

ketuban cair mcm air kencing. keputihan mcm berlendir.