Apa pendapat

Hi Mommy apa pendapat korang , Kalau korang FULL Bf , lepastu ada orang akan cakap , kalau Full bf anak takkan gemuk dan kencang , bagilah susu formula sekali baru anak gemuk , kadang saya fkir , betul ke apa dorang cakap ni ? Anak saya takkan kenyang ke ? Apaa korang akan buat ?

2 Các câu trả lời

full bf laa lbeh baik dri formula .. formula ni ada yg x ngam dgn perut baby .. nanti baby cirit lah .. bf lbeh sihat utk baby 😊

Takdelah. Susu ibu mmg cpt hadam sbb tu baby selalu nk. Susu formula lambat hadam so perut baby kena kerja lebih..

5y trước

Alhamdulillah rezeki. 🤩