Mommy full breastfeeding

Hye nak tnya mommy yg full breastfeeding , korang cepat letih tak? Boleh ka mommy BF ambil supplement untk tmbh tenaga?

1 Trả lời

Alhamdulillah saya tak cepat letih selama 9 bulan full bf ni. Tak ambil apa2 supplements. Jaga pemakanan, jaga gaya hidup sihat; bersenam (slow walk) & elakkan stress. Sy cadangkan puan buat full medical check up, bgtau doktor / nurse yg puan cpt letih dan fully bf. Dah tau apa2 kekurangan, bolehlah tanya doktor apa supplements sesuai dgn puan