Makanan Sewaktu Hamil

Hello Mommies! Sewaktu hamil, anda cenderung untuk makan makanan seperti apa? Yang pedas🌶 atau manis?🧁 Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Makanan Sewaktu Hamil
822 Các câu trả lời

ank firts dulu suka masam..y second ni suka manis..tp sy control..risau lak klu kne kencing manis mase ngandung..

Manis. Orang kata kalau cenderung makan manis, anak perempuan. Tiber anak bertuah keluar lelaki daaaa 😜

Manis. Tp terlalu manis mcm air atau makanan x blh. Manis buah yg blh telan. Dn wajib ade buah dlm fridge

pedas pahit masam.. lg satu Kita mmg hantu peria katak... lg2x kalu buat ulam sedap ya lahaiiii hehehehe

Trimester pertama sya bole mkn pedas bla masuk trimester kedua dan ketiga saya langsung x boleh pedas

dah tk boleh makan pedas, sbb bila muntah, padu rasa dia. lagi2 kalau muntah keluar kat hidung 😭

ade mase pedas,ade masam,pahit...tuk prgnt sy cuba kawal manis sbb history fmly ade diabetes kn.

manis dan pedas💕 kalau manis suka makan aiskrim 😋.pedas pula suka makan masak rendang 🥰

Semua kecuali pahit😂😂😂 Tapi time pantang suka makan pahit. Ha gittewww😂😂😂

saya suka makan kicap ngan nasi panas. harini makan banyak sangat sampai sakit kepala😂