Depression

Hi mommies semua. Saya baru 10 weeks, tapi emosi selalu terumbang ambing. Teruk sangat. Selalu rasa useless, rasa tak bermaya, takde semangat. Selalu rasa nak menangis. Lebih2 lagi masa MCO ni. Saya buat kerja office di rumah, sampai tengah hari je. Lepas tu saya tidur. Hari2 macam tu.. Saya sedih, risau dengan perkembangan bayi dlm kandungan saya ni. Risau ada masalah sebab saya terlalu depressed... Apa yang patut saya lakukan? Ada tak mommies rasa apa yg saya rasa?

17 Các câu trả lời

Sabar sis doa bbnyk.. kita ade Allah.. doa supaya Allah lindung baby kita dr sebarang perkara yg buruk sis.. bnykkn mengaji n zikir mengandung.. ibu mengandung mmg syaitan suka kacau.. jaga emosi sis.. cuba mengadu kat suami minta suami tenangkn sis.. semoga urusan sis dipermudahkn n kuat kn diri ye