Selalu Sedih

Normal ke klu selalu rasa sedih waktu pregnant ni. Saya pjj dgn suami dan keluarga. Mg tinggal sorang2 di perantauan. Cuma bila pregnant ni, dlm bulan 7-8 ni.. kerap sangat menangis, sedih.. hati mudah tersentuh dgn org sekeliling esp keluarga. Suami and family sendiri. Selalu rasa alone and lonely, rasa diabaikan. Risau efek baby dlm kandungan ja 🥺. And mtk mommies share cmna nk happy kan diri and boost mood supaya xsedih2 sgt.

1 Trả lời

Pemakanan, emosi ibu sedikit sebanyak effect pada baby Banykkan bergaul Elakkan negative thinking Selalu baca/tengok video positive vibes Baca buku/novel Always be positive laaa