24wks pregnancy

Hi.. ada tak mommy2 yg mcm sy.. ad pengalaman kehilangan baby pda kandungan lalu.. skrg pregnant balik.. tapi dalam rasa keterujaan tu masih rasa trauma pada pglman lepas.. hari2 risau pasal baby.. walaupn perkembangan buat masa ni positif.. nak beli barang baby pn rasa risau untuk terlalu excited.. dlm masa yg sama hari2 hati berbunga2 nak tggu baby lahir nanti.. #pregnancy

2 Các câu trả lời

awak doa baby awak kuat taw. selalu sembang dengan dia, kata awak kuat, dia pon kena kuat. nanti nak jumpa. dekat dunia ni nak hidup lagi kena kuat. hahhaha saya selalu cakap mcm ni kat anak 😂 bab barang bby tu, beli je sikit2. lama2 nanti penuh jugak. awak baru 24w kan. saya 20w start beli baju sepasang newborn. tu pon sengih sorang2 macam kera 😂 kalau xbeli even sepasang tu, nanti saya keep pikir, pastu stress 😂😂

Hi mommy.. Maaf sy xda pglmn. Cuma, nak saling berpesan2.. Mommy positive taw. Doa banyak2.. Semoga perkara lalu xberulang. Sy xpernh rasa. Tp sy taw perasaan tu. Sebab sy ada kaka mcm ni. Sy doakan mommy selamat melahirkan. Positif.. Byk tgk kartun spy mommy happy😘 #TAPSupermoms #TAPactiveusers