Susu formula

Hi mommies, nk Tanya brand susu apa yg elok utk baby & mesra poket b40 🤗

19 Các câu trả lời

susu ni kena try & error. ada ok susu murah, ada yg minum enfagrow pun tak serasi. so nk senang kena beli paket kecil/sampel dulu. tgk 1-2 hari. kalau ok, boleh minum. kalau cirit/sembelit, kena tukar lg yg lain. sbb tu tak boleh nak cadang2 sbb lain baby lain perut.

1y trước

setuju puan @lily. saya sendiri selepas stop susu badan try 4jenis susu. murah mahal semua saya cuba.