barang baby

hi mommies. boleh cadangkan tak pampers baby dan shop barangan baby yg agak mesra poket utk b40 mummy mcm saya . tk kisah online atau kedai . 🥰 #firstmom #firstbaby #newborn

12 Các câu trả lời

mcm sy bli dkt shopee pampers bby .bli lg murah dr beli dkt mall or kedai bby... mcm bju bby pun sy bli dkt shopee dpt murah dan blh beli byk mcm2 design cntik .dan mesra poket... beli ms ada sales sgt2 berbaloi....kena rajin compare harga yg ada pd smua kedai atau seller yg ada dkt online platform smpai kita dpt hrga yg paling murah dan berbaloi tuk beli.... in shaa Allah blh dpt lengkap mcm kita nak ..😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya amiin

Baby expo hari tu brand agabom ada promo star buy rm19.90 utk 64pcs (newborn) kena cepat dan dtg awal pagi. Sy pun xdan beli sbb tau dh lambat. Brand genki bg free 28pcs kot, g la dgn husband dpt 2 pack. Isi free sample drypers 1 beg pmpers 60pcs+ dia hantar. Kalau sis rajin hunting pmpers newborn x perlu beli pun. Pakai yg sample je. 😅 Btw kalau nk brg bby murah mmg kena cari dekat shopee seller dari China

Sy beli dkt bundle shopee live sleepsuit,romper,set baju..nanti basuh je bersih2 dkt dobi🤭momohouse pun murah sgt. Beli byk jimat shipping. Sume brg baby sy beli dlm shopee sbb murah dari kedai. Pampers baby sy beli brand diapex newborn. Org kata lembut mcm mamypoko.

jenama genki.. harga okey.. qualiti pun sgt2 okey.. lembut pampers dia.. tak mudah bocor.. boleh dapatkan dekat pasaraya biasa tesco jual murah.. jenama tesco pun okey kot sbb biasa nmpk orang beli tapi sy xpernah pakai so tak tahu okey ke tak.. ☺️

hai dkt tiktok shop mummy mummyaisyathiya ada set lengkap utk newborn rm299 sahaja kalau ada flash sale lagi murah jom usya hehe

jenama drypers orang kata lagi bagus..saya pun first baby lepstu saya banyak beli baju dekat Aeon je lagi murah dari kedai baby

tggu sales LAZADa, sy bru je grab 2pack pampers, murah² 🤗

alhmdulillah terima kasih semua ats cadangan☺️🥰

Momohouse di shopee sis

10mo trước

saya pun recommended 👌 😄 murah2 kat kedai tu..pastu Rajin2 lah tengok saller2 yg lain kat shopee...