Susu formula baby

Hi mommies, nak tanya, bolehkah bagi baby susu formula campur campur? Belah siang brand lain, belah malam brand lain.. baby 3 bulan..

3 Các câu trả lời

depends baby tapi better 1 brand je. sebab nanti kalau anak tunjuk tanda tak serasi dengan susu, awak tau susu yang mana tak sesuai untuk anak.

blh..sbb dah jarakkan..klau ank serasi xde masalah..kne cube dlu

Saya ada cuba 2 brand lain (Enfalac ngan s26). Baby minum je.