Makanan untuk Awal Pregnancy

Hi mommies. Nak tanya, awal2 pregnant ni korang ada amalkan makan pape tak? Minum susu ke? Nak scan hujung bulan ni. Diorang kata 1st trimester ada makan yg perlu kita hindarkan.

2 Các câu trả lời

usually 1st trimester ramai alami alahan. jd just eat whatever yg boleh masuk perut utk energy dan elak bloated. if u boleh minum susu waktu ni, just continue saja. most important folic acid jgn skip, this stage mmg folic diperlukan.