Untuk 1st trimester

Hi nak tanya boleh ke awal2 pregnant ni makan budu? Sekarang baru 9weeks tapi macam risau pula nak makan. #firsttimemom

11 Các câu trả lời

Sy awl2 pregnant mkn je, walaupon sy ade sej misscarriage sblm ni…tp rsenye xpe kot mkn kcuali klau ade alergik resdung, sy ade resdung tp ttp mkn sbb mmg feveret 😅 smpai la skrg dh 5bln pon ttap mkn

saya time prgnt makan semua benda.. pdhal, sebelum prgnt memilih.. budu sya mkn time prgnt, husband pn terkejut. lpas bersalin start balik perangai dlu.. memilih makanan..

bole makan tapi berpada pada sebab budu masin.. risau darah tinggi.. kena jaga2..

Sy dr awal sampai akhir mkn budu..🤭budu forever..berpantang j xboleh🤣

Saya trimester 3 baru start makan budu. Bawang mentah boleh makan ke tak eh?

boleh.. sy dulu hari2 budu Ikan bakar tawar . ulam² 😋😋😋😋

7mo trước

isyyy mkn ja.. ini jenis lauk mak mertua lalu kat blkg pun kita x pandang🤣 nasi wajib masak lebih😂

boleh sis makan lah kalau xde elergik

First trimester better jaga dgn baik sist... 🙏

7mo trước

Okay i will. Thanks for reminding me 😊

blh mkn je..sy mse 6w mkn durian huhu..

sy pntai timur mmg mkn je budu