Baru 6 Bulan, Dah Tak Larat Nak Bawak Badan

Hi mommies. Nak mengadu dgn mommies, mana lah tahu ada yang sama macam saya ni. Kandungan baru 6 bulan, tapi nak berjalan banyak pun dah tak larat. Bila balik rumah je, sakit celah kangkang. Nak naik tangga pun sakit2 perut. Mommies ada cara tak nak bagi badan ni bertenaga. Ke sebab badan saya ni gemuk sangat...

Baru 6 Bulan, Dah Tak Larat Nak Bawak Badan
2 Các câu trả lời

.. besar perut sis.. baru 6 months.. ☺️☺️😍

5y trước

Dia membesar bersama2 ibunya🤣🤣🤣.. Hahaha

Saya minggu ke 37. Tapi memang dah sebulan lebih sakit celah kangkang. Pagi tadi memang sakit sangat sampai tak boleh jalan. Nangis2 sy. Seret kaki n minta suami ampu badan. Perut sy kecil je. Dpt terus mc 3 hari. Doktor kata normal sakit pinggul, celah kangkang. Dia cakap akan sakit sampai bersalin nanti.

5y trước

Hentah la tulang apa..tak pasti..doc tekan sana sini. Tpmemang normal sakit tu...sebab hormon n persediaan bayi nk keluar.