celah kangkang sakit sangat

hye mommies,sy dah 7bulan..ade ke mommys yg mcm sy sakit celah kangkang yg terlalu sakit sangat..kadang nk berjalan sakit,nak bangun dari katil sakit..ni anak ketiga,masa ngandung sblom ni tak pernah kena…sebab apa ya mommies? & apa perlu buat ye kalau rasa sakit tu dtg😫tak larat btul skrg..sebelum masuk 7 bulan lagi sy dah kene sakit celah kangkang tu…

1 Trả lời

normal tu sis sebab kepala baby dh dkt bawah , mcm saya mmg baring je x de nak buat kerja sgt