Susu badan

Hi mommies , boleh share tips macam mana nak kekalkan positive mindset ? Saya first time mommy . Anak saya jaundice and bacaan tinggi . Susu badan tak berapa nak ada . Saya rasa sedikit down bila orang pertikai susu badan tak banyak . Saya baru hari 5 melahirkan baby #bantusharing #adviceappreciated #firstmom #bantujawab #FirstTimeMamaHere

4 Các câu trả lời

Saya cuba minum herbal cina. Yg mcm laici kang tu. Dan berurut. Alhamdulillah lepas 3/4 hari banyak susu

1mo trước

Alhamdulillah rezeki sis . Allah mudahkan .