2 months to go mommies!

Hi mommies yang due december. Lebih kurang 2 bulan lagi nak bersalin. Boleh tak share apa perasaan mommies. Saya first time mom, tak tahu nak rasa apa ni 😂 macam belum rasa apa2 lagi yang negatif, cuma excited and tak sabar nak jumpa baby! Mommies yang bukan first time mom silalah share tips or apa2 dekat kami first time mom ni. Thanks in advance ❤️

7 Các câu trả lời

Sye pon tunggu due end of dec, x sabar sgt! Bum ada rse nervous or tkot cumaaa, sye bnyk kan membaca experience and tips2. Mmg bnyk giler nk kena ingat, x boleh ni laa, x boleh tu laa. Kte ni jenis pelupa….adoi. Harap first time mom kuat and yakin diri, sentiasa ingat x de mama yg sempurna tpi kena terus berusaha! Chaiyok! Doa untuk diri sendiri jugak, hehe

saya takut tapi more to excited. sebab selagi baby dalam perut paranoidnya lain macam 😭 tambahan pula last year pernah miscarriage, now dah nak 8 bulan tapi risau tu Allah je yang tahu 😭 hari hari menghitung hari tunggu due bulan 12

Awal disember di sini ! Excited jangan cakap lah sebab saya ada 3 princess dan kali ni pregnant boy pula 😆 Lain macam dia punya excited/nervous macam anak first sebab dah 3 tahun takbersalin 🤣

9mo trước

amin hehe

Jangan fikir rasa negative sis. 2bulan ja kena excited bby tu keluar. Sekarnag ji tambah ilmu banyak2 untuk knowledge menyusu and preparation to have a baby. Semoga dipermudahkan sis

hai sama la..sy pun due dec. takut plus happy. hari² doa supaya dipermudahkan bersalin. semoga dilapangkan urusan mommy² dec

Hi! Sye pown due end of dec. Tengah buat persiapan barang baby sikit2. Tak sabar nak tggu baby keluar. Semoga dipermudahkan urusan sis. 😍

bahagia ,risau