susu drop anak tak puas susu

hi mommies 👋 saya first time mommy anak saya baru 3 bulan sejak sejak ni dia macam agak susah nak tido anak saya full bf saya rasa dia macam tak puas susu. kalau breast rasa lembik tanda takde susu ke? sebab saya perasan bila try marmet susu keluar setitik dua je tak macam sebelum ni sampai memancut 2/3 lubang sampai basah baju. Ada cara tak nak bagi susu meriah semula? dah mindset nak susukan anak full sampai 2tahun. harap ada yang boleh bagi jawapan #firstmom #pleasehelp #seriusnanya tqia mommies 🫶

1 Trả lời

pemakanan ibu kene jaga. ibu boleh cuba makan makanan yang boleh tambah susu badan ya. kurma ke lobak putih dsb