Tips kekalkan Susu Badan Semasa Berpuasa

Hello Mommies! Kita tahu bila puasa ni ramai risau takut susu badan mengurangkan? Dekat sini kami ingin kongsikan tips untuk kekalkan susu badan semasa berpuasa! Kalau mommy sendiri macam mana? Bagaimana mommy maintain susu badan semasa berpuasa ni? Jom kongsikan jawapan anda di ruang komen! Info lanjut: https://my.theasianparent.com/puasa-ibu-menyusu

Tips kekalkan Susu Badan Semasa Berpuasa
8 Các câu trả lời

❤️ dan saya ada penambahan lg.. sebelum tido mommy2 boleh buat rendaman air kurma ambil 3 biji kurma rendam semalaman kemudian esk pg ms sahur minum bgus di amalkan ms bulan puasa ni.. supaya bdn sntiasa rs ok spnjng berpuasa..dan byk minum air kosong ms sahur...in shaa Allah akn rs segar spnjng berpuasa❤️

minum secawan nestum selepas makan nasi sewaktu sahur. minum segelas air masak selepas azan magrib, selepas berbuka, sebelum sahur, selepas sahur, sebelum tidur, selepas solat magrib dan isyak. makan kurma ketika sahur dan berbuka

yg pling pntg jgn sesekali stress..lps tu mkn kurma, mnum susu n mnum air msk..n enjoy je the journey..bg yg mmg xlarat tu, bukala..igt..Islam itu mudah..tp jgn ambil mudah ye..

betul betul ..air rendaman kurma .sy suka rendam dlm susu fresh..time bgn sahur blend isi kurma n susu tu..sedap. mcm susu kurma yg kt pasaran haa

Wahh. Terima kasih atas perkongsian ni

Thanks info😀👍🏻

👍👍👍

mindset