Thyroid awal kehamilan

Mommies , before pregnant saya memang dah ada thyroid. Now kandungan 5 weeks.. tp saya call kk kena tunggu sebulan lewat period maksudnya kandungan at least 9-12 weeks baru boleh bukak buku.. just nak tanya patut ke saya tunggu atau terus ke hospital jumpa doktor sebab ada thyroid#pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing ?

2 Các câu trả lời

Boleh consult dengan doktor swasta dulu , andai boleh consume ubatan sis atau tak ketika pregnant ni . Banyak consult dgn doktor apa2 pun , swasta boleh kk pun boleh . They more knowledge sebab lain org lain badan reflex . Nanti dari situ ke kk ke pakar hospital sampai sis bersalin depa pantau ketat . Semoga urusan sis dipermudahkan .

boleh pg klinik swasta dulu, consult dlu, kalau perlu boleh mntk reference letter utk pg hospital.