scan baby ♥️

hi mamy semua . kalau nak scan dah boleh dengar degupan jantung baby berapa week ya ♥️

10 Các câu trả lời

Sy 7w. Tapi sy tvs sbb scan atas tak nmpak apape. Perut jenis tebal berlemak lapis lapis 😂😂😂 tvs nampak kantung, baby n heartbeat comel jee hehehe. First pregnancy. Doakan kandungan sy sihat ye semua. Sy juga doakan kandungan ibu2 membesar dgn sihat dan comell. Kalau nak nampak scan tvs dont worry tak sakit pun. Scan atas mmg susah sikit nak nmpak kalau badan berisi hehe

Dgr degup jantung guba doppler biasanya nurse KK start week 20 rasanya. Scan the best at week 28. Tapi kalau nak lebih awal pun boleh, tapi guba machine scan tu le nak dgr heart beat waktu awal2x. Kat doppler tak bunyi.

Ikut org juga sis.macam sy scan masa 7w klu ikutkn trikh last priod,n masa tu doc kata kandungan sy baru 6w4@5d mengikut dari scan tu tp dah ada dgupan jntung,kantung & janin..

8-9weeks ke atas awak utk tengok baby dan heartbeat baby❤️. ada juga yg 7weeks dh boleh dgr heartbeat.

Pengalaman saya week 10 dah dengar dan nampak degupan jantung ☺

Sy scan mase 7w dkat swasta boleh dengar heartbeat bb dah.

nurse kk bgi sy dengar degup jantung baby masa sy 21week

Biasanya 8weeks ke atas dah boleh dengar heartbeat

sy dengar masa 6w. 11w dh nampak bentuk semua.

Saya 6 weeks