Mencari kekuatan diri sendiri

Makin besar kandungan makin menebal rindu pada arwah suami.. Setiap malam hany a airmata jadi peneman dikalangan tidur.. Anak jadi penguat semangat dan jiwa.. Maaf kan mama andai melukakan awak anak ku?

2 Các câu trả lời

Ya Allah. Beratnya ujian awak. Sabar dan tabah ye. Semoga semuanya di permudahkan. Saya doakan awak dan baby selamat sehingga melahirkan. Salam takziah atas kehilangan suami.

5y trước

Terima kasih atas doanya amiin. Insyallah dengan izin allah saya akan cuba.. ... Terima kasih banyak2.aminn

Sis kne kuat jge emosi.. Sian baby sis.. Semoge sis kuat tabah.. Allah ad untuk sis

5y trước

Insyallah masih menharungi dugaan hidup ni. Insyallah dengan izinya amiin