Makin sensitif, emosi x stabil

Hari ni sy masuk 35 minggu. Makin besar kandungan makin sensitif eyh? Sikit² nak nangis. Sikit² berjurai airmata. Padahal hal kecik je pun. Lpas tu plak rasa x blh dh berenggang dgn suami. Nak kena suami ada 24jam dgn kita. Suami g keja pun blh buat airmata berjurai. 😅😂 Ada jugak yg mcm ni ke? 😄

1 Trả lời

Sama dear. But luckily i kerja business sendiri. So husband mmg berkepit jaaaaa. Sampai dia plak rimas 🤣🤣 Kdg2 tengok netflix, trngok anime/ kdrama auto nangis 😌😌😌 kelakarrrrr. Blame the pregnancy hormones 😂

11mo trước

same sis baru 29 minggu..tgh sembang pasal k sesak nafas,perut sakit smlm.. tibe2 mengalir je air mata.. Smpai suami ckp adik buat ibu ke Smpai ibu nangis 😅