Little Angle A

Alhamdulillah, semalam tepat pkul 9.43am (04/05) lahirlah puteri kesayangan kami secara emergency czer (28weeks). Pandai pilih tarikh awak ye. Ngam2 raya ke-3 lepas mama da beraya sakan awk pilih utk lahir awal 2 bulan dr due date. Alhamdulillah walaupun awak premature, tapi awak sihat. Babah dah iqamat n tgok awak. Comel putih anak mama babah nih 🥰 Masih terasa kram2 ngilu2 perut nih. Nnt mama da ada tenaga n okay sikit mama tgok awak ye. Awak baik2 tau sayang ❤️❤️. Mama babah love you so much. Mama da rindu awak daa nih. Rindu masa awak dlm perut mama 🥰🥰#firstbaby #firstmom

Little Angle A
14 Các câu trả lời

wau, sy ni 29 weeks... dgar org bersalin awal, mule la trase seriau... dh la skrg ni nk bwak perut mcm berat sgt dah... maybe sbb anak ke 5 kot... huhu

2y trước

Wahhhh... jgn seriau2 ye sis. Moga dipermudahkan urusan bersalin sis kelak 💪🏼😘

alhamdulillah tahniah. selamat berpantang & semoga sihat selalu keduanya ♥

2y trước

welcome 😊

Alhamdulillah sis dan baby sihat. Selamat berpantang yer 😍

2y trước

Thankyouu dear ❤️

alhamdulillah..selamat berpantang sis..btw knp kna emergency czer tu?

2y trước

alhamdulillah..baby boy..hehe .tq dear..Sy tunggu dia 2 tahun baru dpt..rezeki masing² kn..puas detim 2 tahun..hehe . alhamdulillah..semoga terus sihat baby awak..n dpt susukan dia dgn susu badan..🥰

alhamdulillah selamat berpantang dan jaga kesihatan ☺️

2y trước

Thankyou dear. Insya-Allah ❤️

Tahniah dan selamat berpantang 🥰

2y trước

Terima kasih dear ☺️

alhamdulilah tahniah sis selamat berpantang 🥰

2y trước

Terima kasih awak ☺️

sama befday sy 4/5.. selamat berpantang sis..

2y trước

Wahhhh yekeee. Happy belated birthday mummy ❤️

Syukur congratsss mommy slmt berpantang 😍

2y trước

Alhamdulillah. Thankyouu ❤️

alhamdulillah selamat berpantang sis