2021..Moga ada keajaiban

Siapa due date tahun dpn?..harap tahun 2021 suami boleh teman masuk labour room.. ameen🤲🏻🥰 Org kata kalau suami teman kita jadi manja, xnk teran lah ape..tapi bg saya kalau ada suami, kita makin semangat nak teran...sbb suami sumber kekuatan💕🥰 Semoga covid cepat hilang..2021 bebas covid #firstbaby

2021..Moga ada keajaiban
185 Các câu trả lời

apebila ade suami sy jd berani n ade smgt.wktu bslin ank sulung sy dh xlrt nk meneran.dlm hti kate dh giveup n nk dibedah je.tibe2 tanpe sedar tdengar bisikan zikir di telinge sy.asben zkir di telinga trus dgn kuase Allah sy jd kuat bjy smbung meneran lalu beby yg dinanti pn selmt dilahirkan. tq Allah jd marilah kite bdoa pd Allah mudah2an Allah bg rezki pd kite yg akn bsalin 2021 diberi rezki suami dpt temani kite di cc lg dlm LR.INSYAALLAH aminn

aamin hrap2 covid19 dh berakhir tahun dpn...thun nie dh rse operet Time pkp derita xad suami temankan..dgn baby prtme xad dkt sblah lgi tau2 baby dkt ICU..skg dh msuk 8 bln mennggal dunia gra2 xad spe BG smngat nk brnak Time pkp plk tu..5/4/2020 anak syurga sy...thun dpn ishaAllah beranak anak kedua suami blh teman sy...

4y trước

aamin... hrap2 dipermudahkan urusan kte

Januari 2021. Kami PJJ. 😂 memang dia x kan balik. Sebab cuti x cukup tuk tampung kuarintin 14hari. 28hari lah x2 😂 sabar ja lah. Sy pun anak pertama. Skrg sy sdiri2 g klinik.apa semua urus sdiri.. kadang sedih juga tapi sebab nak beranak dekat kg halaman jd tpaksa lah tahan.

sesungguh nyer ibu pn xsabo nk tatap anakanda ke2 ibu ni due 9.5 bln pose hahahah..dh stat set dh kat hti redho kalo somi xdpt masuk LR kali ni mklumle zmn covid.4 jan ni nk tyer doc hukm smada somi blh masuk or x.ape2 pn redho je .zmn xmcm dulu..zmn wabak kan huhu

aminnn . saya pulk tak suka kalau husband ikut msuk lb sb kenal sangat perangai dia gelabah tak tentu pasal silap2 dia yg pengsan kt labour room 🤣🤣 . tapi nak jugak keluar je dri lb dia ada depan pintu tunggu saya dengan muka risau dia tu 🤗

betul bg sy suami klau ada lgi smgt nk push..due sy bulan 3 tahun dpn..doakan sy ye smoga dipermudahkan..dan sy doakan utk yg lain juga yg due tahun depan semoga kalian pon dipermudahkan urusan bersalin nanti aminnn

8/4..harap dah boleh la suami teman dlm labour room smpai kite hbis berjuang dalam tu...sepupu sy bln 11 bru ni bsalin menangis dlm tu thn skit srg diri dgn induce nye epidural lg xde sape teman suami xboleh masuk

Sy due 1 Ogos 2021.. Sy harap somi boleh teman dlm LR.. Last year bersalin 1st Baby somi teman rse sakit tu kurang sbb ada teman borak & berlawak.. 2nd baby kalau x teman lyn sakit sorang cannot go la..

harap covid thn 2021 dah lenyap... jgn Ada pula kat Kedah kes meningkat pasal covid lg..harap Mental mummy tk koyak nk kena buat semuanya sorg²..suami pjj luar Malaysia,fly hjg thn ni...due 10/4/2021

sakit2 nak teran dgn rasa contraction ada lg nak fikir pasal bermanja?? pertaruhkan nyawa tu.. aduhai manusia... harap 2021 takde lg kes n suami blh teman. suami tu teman persejuangan kita.