Selamat jalan anak mama

Selamat jalan penghuni rahim mama. Walaupun sekejap sangat awak singgah. Cara awak pergi pun mudah sgt. Allah permudahkan awak keluar sehabisnya tanpa perlu mama lalui d&c. Tak apa la mungkin allah pinjamkan awak sekejap sbb nak jadi episod gembira dalam tahun 2023 buat mama. Tak apa la mama redha. Terima kasih jadi kenangan yg indah 🤍

Selamat jalan anak mama
23 Các câu trả lời

Takziah buat puan. La tahzan. Sy dah lalui tahun lepas. Bukan gugur. Anak meninggal masa tgh operation. Brain tumor. Umur 1 tahun 2 bulan. Sy dan suami yg bawak balik, mandikan jenazah sampailah kebumikan. Sy yg dukung jenazah dari hospital sampai ke tanah kubur. X bagi org lain yg dukung. Allah lebih tau dan faham hambaNya dari makhluk lain. Sy sedih tapi Allah ganti sedih sy dgn berita gembira bila sy dpt tau sy pregnant anak kedua 2 bulan lepas anak first meninggal. Due lepas raya ni in shaa Allah 😊

Salam takziah sis..saya pun pernah melaluinya.. Sama pernah gugur pd week ke 7 sbb accident. Hnya Tuhan shaja yg tahu perasaan tu mcmna..Yakin lah ada rezeki dri Allah nnti.. Alhamdulillah setelah setahun, Allah kurniakan anak lelaki pd saya dan suami. Sekarang dh msuk 3 bulan. ❤️

Takziah sis...insyaa Allah, Allah akn ganti dgn y lebih baik nnt...twin maybe..., cm kwn sy, Allah ambil 1,tp brkat sbr dn redha dia Allah gnti 2 twin sepasang...semoga sis kuat dn semoga y baik2 saja utk sis sekeluarga.🤲

Takziah sis.. Inshaa Allah ad rezki next time.. Sy pun pnh lalui.. Bln10 tahun lpas gugur 4mggu..n semua kuar xperlu cuci... Alhamdulillah lpas 3bln gugur, bln12 pregnant lagi.. Skrg dh 13week..alhamdulillah.. Moga sis ad rezki terdekat.. Aamiin2

Innalillahi wainnailaihi rojiun, salam takziah dan semoga sis diberi ketenangan dan kekuatan. Insya-Allah akan dtg rezeki² bahagia utk sis & keluarga 🤲🤲🤲

salam takziah sis semoga Allah ganti kn yg lebih baik sy paham perasan sis mcm mn sbb sy pun 2 Kali keguguran..semoga selepas nie Kita Di kurnia Kan ank yg soleh Dan solehah

salam takziah sis ..semoga sis kuat hadapi ujian ni ..Allah tau sis seorang yg kuat ..saya doakan semoga sis dikurniakan zuriat lagi lepas ni secepatnya ...amin amin ..

Salam takziah sis.. Byk berdoa ye sis.. Banyakkan sabar dan istighfar.. Semoga Allah nnti bagi pengganti secepat mgkn.. Aamiinnn

terima kasih banyak semua yg mendoakan buat saya. Inshallah moga Allah balik kan doa yg baik2 kepada kalian sekeluarga 🤲🏻☺️🤍

takziah ya sis...Allah maha tahu...yang ada anak pun,ntah nak ckp ..semoga sis tabah ya...walau tak mudah untuk diungkap