berpantang makan kfc

maaf bertanya , saya sedang berpantang , saya bersalin czer masuk harini dah 21hari , saya makan kfc 3 hari lepas , and sampai harini takda rasa gatal2 pun and semua okay ja , so kira boleh makan la kan ? ke ttp salah ?? pening la , ada yang kata tak boleh sbb gatal and ada yg ckp boleh je kalau takda elergik . boleh bagi pendapat ibu2 berpengalaman tak ?

17 Các câu trả lời

bkn nk ckp ape la kn.jgn Trase ye.tp kn blh x Sabo dulu mse2 ni.kte xtau kemudian hari MCM mana.lgpn klu ank menyusu pn kte xtau kne alahan ke x nti.mse brpntang ni kena betul2.xslh nk ikut care org moden2 ni.ikut badan klu ok teruskan.