berpantang makan kfc

maaf bertanya , saya sedang berpantang , saya bersalin czer masuk harini dah 21hari , saya makan kfc 3 hari lepas , and sampai harini takda rasa gatal2 pun and semua okay ja , so kira boleh makan la kan ? ke ttp salah ?? pening la , ada yang kata tak boleh sbb gatal and ada yg ckp boleh je kalau takda elergik . boleh bagi pendapat ibu2 berpengalaman tak ?

17 Các câu trả lời

Boleh jk sis😬😬selagi tdk memudarat kan badan sis,kalau tda alergik ok saja.cuma jaga tpt luka,jgn mkn benda sejuk2 dalam masa 3minggu,inshaAllah smua ok🥰

kalau luka dah baik..boleh je mkn. alhamdulillah saya bersalin x de koyak & jahitan, seminggu tu mak mentua dah beli kfc bg mkn. alhamdulillah ok je...

Mkn ja sis slgi blh mkn asal x memudaratkan.... Smua org bdn x sama sis... Klu ok tu ok la... Kt kn cuba bru tahu kepyaan bdn kt

klu awak mkn pas tu xde pape.. then mkn je la.. klu rse was2, jgn la mkn slalu..

takyah runsing, selagi takde apa apa alahan boleh je makan.

sy pun mkn KFC,alhamdulillah xd masalah

bole je