first time kne mcm ni .. lps minum air gula lidah jd gatal 🥺 n minum air gula jd gagal ..

lidah gatal , selepas minum air gula n mnum air gula jd gagal , tau x knpe lidah jd gatal ? n ada tips x utk minum air gula 🥺 sblm² ni xpernh kna gdm .. tp kne paksa jga mnum air gula 😭 sdngkn sya ni nk mnum air gergas pun xminat 🤣 apatah lg airgula yg manis mcm tu ..

1 Trả lời

Allergic kot? Bagitau nurse / doktor yg pantau puan

3t trước

dlu pernh minum juga , tp oke .. ttba kali ni minum separuh dh , muntah trus rasa gatal lidah .. mcm mna la nk repeat minum lg lps ni 😅