berat badan

knp skrg sy asyik trun je brt bdn..asal 63kg tp strt tau pregnant 60kg sbb alahan yg truk. tp skrg alahan dah xdop tp brt asyik trun...skrg 57kg...ap yg ptut sy buat?

2 Các câu trả lời

Sy pun berat asal 64kg. Turun sampai 58kg. Tapi lepas 3 bulan, alahan dah xde and selera makan pun okey dh. Berat akan naik sikit2. Makan dlm kuantiti sikit tapi kerap. Makan buah and nasi lengkap dgn protein dan sayur2.

Jgn rsau slalunya mmg gitu smp la dh ke 4-5 bln masa tu akan naik slowly.. haa mse tu susah plak nk kawal hahaha