Brt bdn xnaik

Assalamualaikum n hai mommy2 semua. Sy nk tnya. Sy preggy 15wk. Tp xnmpk baby bump lg.myb awl lg kot. Lg stu, brt bdn sy susa betul nk naik. Mmg xnaik pon?. Risau pon ada. Asik kna soal ngn nurse. Brt b4 pregnant, 40kg.brt tgh pregnant ni 41kg je. Kdg2 akn trun ke 40kg balik. Tinggi sy 150cm.mse zmn bujng, sy mmg sorg yg krus kering, 37kg je. Skrg preggy, cm xbyk sgt prubahan. Mak sy ckp, sy ni still nmpk kurus gk wlopon tgh preggy. Ade ke mommy2 yg mcm sy, normal ke cmni? #anakfirst

1 Trả lời

Saya dari awal prgnt sampai 3 bulan pon berat xnaek. Trun lagi ada smpai 3kg even xde alahan langsung pon. Tp masok 4 bulan ke atas baru laju je naek berat. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw