Berat badan turun 14weeks

Haii ibu2 nk tanya.. saya 14weeks takpe ke berat saya trun? Ada yg ckp sptutnya kena naik xelok trun. Asal saya dri 49 skrg 46.. makan dh mkin ok sikit drpd awal dlu lg la xlalu makan, alahan pn xda dh mntah2 cuma sakit kepala je.. yg saya risau skrg ni bila da org ckp kena naik jgn trun lgsg, tp saya plk trun cmna tu? Cmna nk bg naik balik yer? 🥺 #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

Sy pun waktu awal preggy mcm sis jugak.. Turun 3kg masuk trimester kedua baru berat naik.Sis makan sikit2 je makanan mcm roti,biskut, minum susu utk pregnancy

3y trước

Oh yekee.. risau jgk sbb fkir mkn mcm dh byk sikit drpd awal dlu ni tp bila tmbang ehh trun lg ingt nk mntain ke naik sikit2 ke 😂 susu sy mnum dutch lady je dlu skrg ni xpe kn? Ke kna mnum susu prgnancy tu bru naik eh