HB low...tips naikkan HB..

haii ibu² smua....ada tips x utk naikkan HB dgn keadaan skrg mmg xda selera nk makan lgsg😭😭....bln lpas HB 15.8 arini cek HB 10.7😔😔...msok trimester 2 trus jd xnk mkn lgsg....alahan trimester 1 dh hilang msok yg ke2 jd alahan lain plk😣😣....lepastu berat bdn dlm msa 1bulan trun 2kg smpai doc bising mrah sruh pksa mkn sbb tu HB trun bnyk.... ngndung kali nii brt bdn sy dh trun 5kg...kndungan baru 16w3d ...stress dah sy.... ngndung ank nom 2 ni lain plk ragam nya...#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

sama la kita... hb 10.7 jugak.. baru je checkup kmrin.. pdhl saya banyak makan buah dan sayur sayuran.. peti delima apa semua.. x tau dimana silapnya..

2y trước

saya siap mkn jus mamariam lg tp hb mkin trun plk😔😔....esk dh kna ambil drh utk anemia...jmbu btu bru jaa sy mkn kemarin....

try minum sunquick kosong dgn pati delima gulsan hb sy naik