Berat bdn turun 4kg semenjak pregnant.

helo..nk tnya mama² skalian..normal ke kalu brt bdan asyik turun je..skrg tgh pregnant 4month(+)..sblm pregnant brt sis 89kg..skrg tgal 85kg..sis risau keadaan bby kt dlm je sbnrnye..😖

7 Các câu trả lời

Sama sis....sy pn mcm tu jgk...mse booking 67.4kg....turun smpai 63.3kg...skg masuk 29weeks alhamdulilah naik ckit..dlm 63.9kg..yg kelakarnye..time x ngandung dulu beria nk kurus...xturun² berat..time ngandung ni elok plk dia turun😁...tp xpela...harap² bby xdek apa² dan semua dipermudahkan...🥰🥰

4y trước

Hehe...welcome sis😊😊

Mmg cam tu sis... Akak pun sama... Naik sikit2 je... Berapa gram ke naik... Yg penting kita ada mkn, sbb kita mengandung ni, makanan kdg pegi baby je, kdg pegi kita je... So jgn byk fikir... ☺️☺️Jgn stress...

4y trước

15week saja... Hehehe..

Sy skrg bakal masuk 8bulan pregnant. Berat pun turun x naik sgt..mula2 booking 92kg..kemudian turun ke 85kg hingga 4 bulan..pastu naik sikit2 saja..start masuk 7 bulan berat kekal 88kg smpai skrg .😂😂

4y trước

o..ykh sis...hrp smuanya bjln lncar dan dpermudahkan bersalin nnti k..

sya pun turun berat bdan mula2 berat 54kg.pastu 11w turun 46kg . 14w turun 45kg . 16w turun 44kg . 20w naik 47kg .naik 3kg kne jmpa doktor terus.sbab doktor tkut ada ape2 dlm kndungan.

4y trước

ooo..i see..smoga smuanya bjln lncar n sht slalu k..tq bgi feedback ye..

Sy sblm mngndung 64kg.. awal mengandung 57kg.. sampai la kndungan 6bln baru naik 3kg.. skrg 7bln naik lg 3kg..

4y trước

ykh sis...tq sbb respons..hrp smuanya bjln lncar n mumy bby sht😊

Sama dgn saya sis sbb tak de selere makan cincin pun loanggar dh ..

4y trước

aa..tu lh...btul tu..sma jgak cincin sy pun longgar dah😅tp hrp okla as long as bby sihat kn..

Utk saya ok selagi berat bb naik

4y trước

ok..tq sis...😊