so sad?

Klw bolh lpas nie nk g cekup klinik sesorg ja rasa lpas nie..bawak husbnd pon mcm lg mnykitkn hti mrugut x sudh... pdhl ank dia jgk dlm nie.. ?. Bkn xnk g sndri tp ank yg sulung xnk dgn org lain. Ibu so stres.

38 Các câu trả lời

Saya dari awal mengandung g check up sorang2 sampai sekarang dah 8 bulan 💪 nak buat camne husband kerja, bertolak ansur lah kita.. Tapi dia tak pernah lupa bertanya dan ingatkan pasal check up.. Yang penting, kita faham dia, dia faham kita yang tengah mengandung ni 😊

4y trước

Ikot hti mmg nk g sorg2 sis.. lg seng xde gdoh nk suroh cept ke apa. Tp sy ad ank 1y5m yg xnk lgsung dkt org. Biase la bdk bru knl dunia xleh dok diam.... dia punye explore tu adoi pnt. So husbnd kne jgk ikot untok jga ank sulong tu.

Saya pulak nak gak suami ikut. Kalau dia taknak ikut saya taknak pergi klinik. Tapi Alhamdulillah memang dia rela nak ikut sebab dia sendiri nak tahu perkembangan baby and excited everytime pergi klinik. Lagi excited dari saya sebab baby first.

Suami sy lps htr..sy srh blk..blh dia rehat2 sbb biasa sy check up masa dia keje mlm..dh hbs br tel dia srh ambik..klu srh srh dia tggu kt situ mesti dia tanya,lmbt lg ke..kdg2 org ramai lps 2 nk jumpa dktr plk..baik pegi sorang2 ☺..

Saya suami teman waktu nk comfirmkn sy mgndung dekat klinik sekali buka buku pink.. Next temujanji suami nk teman sy suruh balik hahhahaah.. Sbb bukan ada apa pon.. Baik dia g kje.. Janji sy bby sihat..

Alhamdulillah suami sy drpd first smpai ni da nak kemuncak dia temankan dan js assistant sy, tlg pgng kan beg igtkan sy , tlg ltk kan buku. Rasa brsyukur sgt wlaupn dia keje operator pn dia msih ambil brt kluar tmankan sy

4y trước

Stp suami ada lebih ada kurangnya kan. Tp part yg melebih protect anak tu lg best sbb dia sgt care rupanya dgn anak dia. Untung sis dpt husband mcmtu. Alhamdulillah. Husband sy mmg sbjik mcm pmpn skit cerewet dia. Smua benda kalau bole dia nak plih. Tang ngemas smua sama dia buat. Tp part msk je dia tak reti.😂

Sma sis...stress sngt ...skrg bwa kwn je yg temankn...mls dh nak dgr hsbn bnyk komplen tunggu lama lah..ada saja yg nak di bebel...kita ambil hati tpi mls nak gaduh...diam sja simpn dlm hati...😭😭

Sabar ye sis. Spnjang sy mgndung smpai skrg da 28w sy sorg² ja g ckup. Suami jauh kje d sbah. Sy kje d sni. Skit sndri, mgidam sndri. G klnik smua sndri. Sy pn ank first. Xpa sis. Sis kuat ok🤲

Husband saya teman masa 1st time bukak buku. Lepas Tu saya gerak sendiri je sebab kesian nak Minta tolong dia teman sebab dia pon penat keje. So tak pe pergi sendiri je asalkan baby sihat😊

X patut mcm tue.. Husband kena bnyk bagi sokongan kat kita.. Kita mengandung mcm2 alahan sakit kita kena tanggung.. Cube slow talk ngan husband..semoga diberi kemudahan buat sis..

Suami saya pulak tiap kali nak check up mesti dia nak ikot sanggup amek cuti , saya pulak yg risau takot ganggu kerja dia tapi alhamdulillah dia tak merungut . Sabar yee sis