Anak belum berjalan

Assalamualaikum hi ibu2 hebat semua, nk tnya pndgan dan idea dr ibu2, ank sy llki umur 1y 2m tp msih blom bjalan spupu2 dia ade lah dlm 5 org sebaya (same tahun) mostly da bjaln. Sy agak segan ble bjumpe dan org akn tnya psal bjln, ibu2 hebat dlm nie ade pndgn dn idea mcm mne nk ransang ank sy cpt bjln. Buat mase nie dia da pndai diri tp memapah di sofa/meja tp msih blom brani lpas tgn. Pglmn ank sblm nie 11m da bjln. Tq ibu2 hebat semua 😊#bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

lain budak lain pencapaian dia sis. berdiri dgn bantuan tu ok dh. biasa dia berdiri sndri atau sis tolong?