Family Planning

Mummy2 smua planing cara mcm mne? Sy genetik yg susah nak dpt anak.. Tp sy dah ade sorang anak.. Utk next nie klinik sugest amik pil prancang atau suntik.. Tp sy risau lpas nie susah nk dpt anak lg.. So korang smua mcm mne? Please suggest for me

2 Các câu trả lời

Susah nk dpt ank lagi kena tgok jugak fktor umur. Mkin umur mningkat makin trun thap ksuburan. Sy guna suntikan depo. Bolei cek kt wall sy. Sy ad stori. Sbb sy memang xdsiplin mkan ubat 😂

Klau was2 rncg sndri je lah