so sad?

Klw bolh lpas nie nk g cekup klinik sesorg ja rasa lpas nie..bawak husbnd pon mcm lg mnykitkn hti mrugut x sudh... pdhl ank dia jgk dlm nie.. ?. Bkn xnk g sndri tp ank yg sulung xnk dgn org lain. Ibu so stres.

38 Các câu trả lời

Next time suh dia tggu dlm keta. Sy tak galak hsband sama2 tggu dlm klinik sebab tambah sesak je. Dia hantar n jemput pun dah cukup. Jgn stress2.. take it easy👌

Sabar ea.. Sy kadang2 suruh jugak suami hntar.. tp klu dh tau hari tu mmg akan amik masa yg lama, sy suruh suami balik dulu.. nnt kebosanan lak. Dah siap baru tel suruh ambil.

Sy masa bleeding je husband teman. Habis bleeding dan yakin dah boleh bawak kete sendiri, memang gi sendiri checkup. Bukan ape, malas nak tgk muka toya dia bosan menunggu.

Sabar ye puan. Husband saya pun sama jugak. Dia tak merungut tp teman saya kat kk dia yang tidur. So sekarang ni sarat2 pun saya pergi checkup sorang, lagi tenang. Haha

Sabar ya sis. Biasalah check up kena tunggu turn nak2 lg klu ada masalah lain lg panjang masa jumpa nurse & refer doktor. Alhamdulillah my hubby spoting orgnya

Sabar banyak2 ye sis...sy xdak kat tmpat sis,mgkin boleh suruh bersabar je...banyakkan zikir Ya Latif...semoga Hati sis Dan suami sis lembut Dan bersabar...

4y trước

Sis boleh drive tak...takpun sis pergi klinik sendiri,tggal anak dekat husband kat rumah kejap smentara Pg klinik Tu..

suruh je suami sis anta.. pastu srh dia balik da siap call.. saya pon mcm tu gak.. kalau srh tggu xhbs hbs ty da siap ke belum

saya husband tmpt mse buka buku je...lps dri tuh sensorang je gy naik grab..gy sorang pon xpe sis...asalkan ank sihat😌😊

Saya checkup hb anta..pastu saya suruh hb g keje..kng da siap call je suh ambik..lama sgt klu nk tunggu..🤗

Saya alhamdulillah, husband teman stiap kali checkup 😊 akan amik cuti, tiap kali ade checkup....