tomyam oden

Kenapa ye isteri sy sakit perut xhilang2.kena lepas makan tomyam oden tu.ad cara x nk prevent

11 Các câu trả lời

Mungkin gastrik...sebab saya makan pedas sikit terus sakit perut...sampai tak boleh bangun...pergi hospital check yang sepatut nya...doktor kata bila prengnant badan sensitif...

Ada org tak tahan pedas.. mgkin sblum ni kita ok tapi bila ada bby, bawaan budak ni kdang lain.. x boleh mkan pedas2.. g cek dktor..

Better jumpa doctor. Rsnya tolerance pedas berkurang sangat2 masa preggy. Kesian jgk baby pon sama rasa

Try minum cincau atau teh bunga ..klo tk hilang jgk ,pegi jumpa doktor ya

Jumpa doktor terus la encik. Takut dah mengandung ni tak tahan pedas.

Minum air kelapa utk neutralkan kembali.

Better kalau bawak isteri ke hospital

pedas sangat ke tomyam tu?

5y trước

punca pedas rasanya..jgn mkn mknan pedas..

Mungkin istri sis x boleh mkn pdas2

5y trước

saya pun sama..sebelum pregnant mmg semua mknn kena pedas .br boleh mkn..skrg time pregnant nie..pedas sikit pun x boleh..terus x selesa perut..

Isteri kmu mgndung?

5y trước

pedas kot, perut tk tahan..klau blarutan jumpa doctor