Boleh ke makan oden?

Saya dah T2, boleh kee kalau nk makan oden , teringin benar nak makan

10 Các câu trả lời

boleh nak makan. tp jangna makan selalu. mcm sy makan je ap ayg teringin masa preggy. ✌

5mo trước

cuma xdigalakkan sgt mkn pedas masa preggy ni. jaga kandungan elok2 ya. semoga dipermudahkan urusan sis sampai bersalin nanti insyaAllah. ☺

Boleh je sis tp klu boleh elakkan mkn sllu sbb nnt berat bdan naik secara drastik 🤭

5mo trước

doktor tak bagi picky eater sgt sbb berat saya tk naik2 haha maintain 44kg dari first bukak buku pink lagi.. skrng dah nak masuk 5 bulan baru tmbh 1kg

Boleh. Makan apa pun masa mengandung ni kena berpada pada ya

msa preg nk apa2 mkn je awk,tpi berpadah2 je la.bwt raso2

t1 lg saya da mkn😋

boleh, berpada.

Boleh je

boleh

Bole