21minggu

Kenapa tangan kanan saya sentiasa kebas n sakit sampai xblh nk buat apa2 kerja, sya mnum susu, mkn ubat n sapu minyak... Semua sya dh buat tp makin sakit... Kenapa???

2 Các câu trả lời

Tu syndrom bila ibu2 mngdung yg oernah terjdi smpai bersalin atau dlm pntg bru hilang kebas2 tu..Smpai sye kna fsioterapi stiap bulan bt exercise tgn..Tpi alhamdulilah lpas bersalin trus xade dh

Possible carpal tunnel syndrome. Common among pregnant ladies. Bole google physiotherapy/exercise utk carpal tunnel syndrome