Tangan kebas dan sakit

Salam, sy sdg alami kebas dan sakit kt tangan kiri dan kanan, sakit menyucuk sampai hujung jari. Dah jumpa doc dan dia bg ubat utk saraf je tp xde kesan apa.. masih kebas dan sakit,Kdg2 sampai lengan dan bahu pun sakit. Skrg sy hanya sapu minyak angin mestika je tp masih sakit lg.. ada tak ibu2 yg pernah alami mcm sy, mcmne nak atasinya? Ada ubt atau minyak yang sesuai tak?#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ada GDM ke? Buat lah senaman yg sesuai kehamilan

3t trước

kan.. sy pun dh try mcm2,sama je. faktor umur agaknya, sy dh 39thn baru pregnant.. adk sy umur 35thn pun tgh alami hal yg sama skrg, pregnant jgk

banyak minum susu sis..

3t trước

ok sis. sy cuba.. hehehe. xbpe blh minum susu.. aritu try enfamama jd cirit birit.