Sakit Kaki N Kebas Tangan

Hai.. Nk tnya kenapa lpas bgun tdo tangan sy kebas n hari2 kaki sakit sgt... Adakah dsbbkan sy xminum susu tepung?? Sy minum susu farm fresh kurma shaja..tpi bkn hari2 la. Sy ada tnya doc dia ckp xelok susu tpung sbb kndungan gula tggi jgn kerap minum.. Ada x mcm sy?

1 Trả lời

Sis dah pregnant berapa bulan. Klu pengalaman Saya .. Saya akan kena pd hujung pregnancy... 7 bln ke atas... So biasa nyer saya bila bangun tido Saya akan take 5 dulu atas katil br turun katil