mhon pendapat n pencerahan

saya pregg 15 week..sblom ni sya mkn pil asid folic n susu ..bdan trun lpak n mabuk..pastu doktor tukar mkn obamin..tpi bila tukar pil ni pon sma..ttap mkin mabuk loya2 tpi tak muntah2 n lpak2...n lately ni krap sakit kepala non stop..sampai sya hilngkn dgn minum kopi o panas..ada tk cdangan cmne nk buat sya hilang mabuk n sakit bdan..ni ank ke 4...yg 3 org ni preg sya tk pernh camni...

1 Trả lời

Kena bertabah sis buat yang sis rasa okey untuk elakkan mabuk tu..