HB

Hi, kandungan saya daa 5 bulan, tp hb makin drop, semalam daa kena bebel gan dokter. Haha, sebab tak makan ubat zincofer tu sebab memang tak bole telan. Bole bg idea tak camna nak naik kan hb dengan Cepat tanpa makan ubat tu. Tq mommy suma. So disebabkan ada anaemia sy kena gklinik 2 minggu sekali. ?baby pun kecik. ?

100 Các câu trả lời

Sama ngan kes saya.. Bersalin ank pertama.. Drop hb.. Nurse da bising.. Mkn la apa ubat still drop hb. Lps tu bila mkn ubat tu.. Rsa pening teramat Sgt. Last ubat saya guna iberet tu pn slow2 naik.. Mmg stress jg la every month dtg klinik.. After tu every week.. Saya try mkn mkan sprti sayur bayam. Ikan cencaru. Kerang.hati ayam.. Mknan yg bole naikan hb.