Mengandung Kembar ke?

Kandungan saya baru 5 minggu 6 hari anak ke4. Macam mana simtom2 kalau nak tahu kembar tanpa pergi scan? Tarikh scan 24/9/2019 , saja nak berangan2 nak kembar sebelum pergi scan. Sebab sebelum2 ni kalau scan pertama kali utk setiap anak mesti tanya Dr., "Anak saya kembar ke Dr.?" ? Mintak share siapa pernah mengandung kembar. Dan mesti ke ahli keluarga terdekat ada kembar jgk kalau nak dpt anak kembar?.

2 Các câu trả lời

biasanye klu ada gen kembar in sha Allah ada rezeki dpt ank kmbar jgk..tp smua tu Allah yg tentukan..ada jgk org yg xde gen kmbar tp blh dpt gak ank kmbar..bab simptom plak rasanye sma je kot..xde beza pn sbb tgk kak ipar pregnant ank kmbar sama je ngn pregnant ank sorg 😅😅 cuma bla dh prut mkin mbesar tu dia mkin cpt ltih n prut lbih bsar dr biasa laa..hehe