twin

Ada tak yg berpengalaman mengandung kembar..share skit.. Kandungan baru 13 minggu..doktor scan aritu ckp kembar..

14 Các câu trả lời

Saya bersalin anak kembar. Sorang lahir normal, sorang lahir ceaser. Sorang lahir 7/12/2018, 11.45 malam, sorang lahir 8/12/2018, 12.32 pagi. Dua2 lelaki. Dan itu anak pertama saya 🥰😍 sekarang diorg nak masuk 10 bulan dah inshaAllah 😊 #nashriqtwins

5y trước

Yg ceaser tu songsang ker sis? Msti sshkn nk jge luka bawah n kt perut lg...sye n xtaulh cmner nasibnye...hrp2 dptlh lahirkn dua2 n normal😊😊😊

Tahniah sis, doakan saya hamil kembar juga, teringin sangat. InsyaAllah. Saya pun tak ada keturunan yg kembar tp hati ni teringin sangat nak kembar.. Skrg hamil 5 minggu.. Belum pergi check lagi dekat klinik, nervous pula. Jaga diri baik2 sis, semoga dipermudahkan.

wahhh,,seronoknya,,tahniah sis,semoga semuanya baik2 je,,,sis kne kerap makan tau,bila preg twins ni lapar dia lg lain mcm gituss😄banyakkn minum susu/milo utk tenaga

5y trước

i slalu spare biskut ngn roti kt sblh.so klw bgun mkn...sbb nk gerak da xblh sgt

Tahniah... Jaga ksihatan, pemakanan & kna byk rehat... Sya dlu msa ngndung twin msa 8bln kna darah tinggi 😅 kena msuk hspital sminggu jugak sbelum brsalin week ke 36

5y trước

In sha Allah doa yg baik²... Mudh mudhan di permudahkan... Twin sya skrng dh umur 9thn tpi knangan ngndungkan mreka sgt2 la indah 😍

Taniah sis.. Saya ank sulung twin(girl).. Lahir 32w... Skrang umur dh 5tahun...ngandung twin berat saya naik dri 40kg-66kg...

Sye pon ngh ngndung twins skrg dh 23week....tp dh rse mengah sgt2 nk bernafas pon cm ssh jer...

5y trước

Thks😊😊😊

Keluarga sis ade twin eii? Sebb besenya keturunan kan.. besnyer pregnant twin..

5y trước

Ya Allah.. rezeki sis.. kami mmg ade keturunan kembar.. pak sedara kembar, sepupu kembar, ni anak sepupu pon kembar.. ape2 pon semoge baby semuanya sihat..

saya. tpi kdungan bthan hingga 11 minggu lbih jer.. huhu...

5y trước

Alhamdullillah..tahniah

Wahhh twin! Tahniah sis semoga sis dan baby dlm keadaan baik

wahhh bestnyee..tahniah sis