Mengandung Kembar

Ada tak sesiapa yang pernah mengandung kembar? Boleh share pengalaman? Saya rasa macam lost sangat...tak tahu nak buat apa, morning sickness pun boleh tahan jgk teruk...😟😟 #kembar #2kantung

4 Các câu trả lời

alhamdulillah atas segala nikmat n rahmat yg Allah bg..Sy sedang pregnant twins jgk sekarang ni..29 weeks..sama jgk 2 kantung..apa yg Sy boleh share kt cni sis kene kuatkan semangat and rajin2 share apa yg sis rasa kt suami...sakit ke nk muntah ke..apa2 je bgtau je kt dia bia sama2 dpt Selam apa kita rasa..Sy awal2 dulu muntah teruk jgk sis...time nk muntah la time tu kepala pening mcm helicopter tu😂..kalau Sy ada lagi dugaan yg Allah bg..smpai nangis kt tmpt keje pn ada sis..be strong sis..sis kuat💪💪semua ibu2 kuat x kira la single baby ke twins..yg melalui je rasa..selalu tanamkn dlm mindset ini nikmat n rezeki yg Allah bg kt kita at the sametime..🥰😊sis dh berapa weeks ye?

x kire kembar ke x morning sickness ttp same wlau pun single..cume ada org kuat ngan x je.ape2 pun kite kena hadap..try n error bab mkn.pnglaman ank2 sume lain2..ada ank dah xde istilah morning sickness sbb Dari pg smpai ke mlm muntah..dah mcm kain buruk.kne drip lg.mommy kena kuat je

alhamdulillah saya pon mengandung twins dah 32 weeks. saya mengandung twins MCDA. tapi alhamdulillah saya takde alahan sangat. tapi kesian suami saya sampai sekarang muntah. 🤣. saya harap sis sabar yea. jgn dibawa stress sebb alahan. enjoy jew demi twins. 💖

sy pregnant kembar, baru 9w tp Alhamdulillah stakat hari ni blm ada alahan truk, moga Sis diberi kekuatan ye🤲🏼