Mengandung Kembar

Ada yang mengandung anak kembar tak? share sikit pengalaman mengandung anak kembar sebab saya pun mengandung anak kembar juga tapi baru 14weeks 😃#pleasehelp #jangandibully #seriusnanya

1 Trả lời

Salam, I am currently at 27weeks pregnancy with dcda twin. First trimester teruk sangat morning sickness, slow down sikit after masuk second trimester. Alhamdulillah, semua ok. Now baru je masuk third trimester. This is my first pregnancy, so tak boleh nak compare dengan singleton pregnancy dari segi letihnya dan lain-lain. Apapun untuk saya, Alhamdulillah untuk semuanya setakat ni. Both babies are actively kicking and punching since 20weeks 😍Sekejap yang kanan aktif, sekejap yang kiri aktif. Seronok layankan their movement. Hopefully, tempoh berbaki sebelum bersalin ni pun akan dipermudahkan semua urusan hendakNya. Bila EDD awak?

3y trước

wahh. saya pn first time pregnant. tp saya truk sikit sbb sy ada tiroid. bulan 8 ni nak kena scan takut nanti bahaya dkt diri saya dan baby sekali 😥😭 saya due pertengahan bulan 12 😊