36 minggu.. perlu ke hospital atau tunggu?

Kalau macamni dikira turun tanda atau ape ye? Sebab takda rasa sakit contraction.. Sorry, first baby masih taktau 😅

36 minggu.. perlu ke hospital atau tunggu?
4 Các câu trả lời

Sama macam saya. Saya pergi jalan2 and buat squat untuk buka jalan. Tunggu contraction dah kerap baru pergi hospital. Otw hosp dah keluar darah terus masuk labour room. Heheh itu tanda2 dah tu tapi tunggu sakit dulu ye. Smeoga dipermudhakan

Doctor cakap kalau keluar darah ni boleh tunggu dulu dekat rumah. Bila start rasa contraction ATAU air ketuban pecah, cepat2 pergi hospital. Tapi kalau risau, boleh je pergi hospital dulu

ne tanda nak bersalin dah..sy anak kdua mmg tanda mcm ne..

3y trước

Masa turun tanda ni sis ada rasa contraction atau tanda apax tak? Atau biasa je? Dan berapa lama tunggu bersalin lepas sis turun tanda tu?

TQ mommies.. alhamdulillah sy selamat bersalin dah ☺️

3y trước

berapa lama lepas keluar tanda, baru sis bersalin? boleh share?